Alla inlägg under april 2015

Av Jenny - 24 april 2015 15:06





Av Jenny - 24 april 2015 11:40

Ja nu är jag trött, efter 2 besök i Gävle bara denna veckan är 2 mer än vad jag brukar vistas i Gävle.

Det är inte långt emellan Gävle & Sandviken men ändå så blir det inte att man åker hela vägen utan det blir oftast att man stannar i Valbo för shopping & fika träffar.

Men som sagt 2 dagar i Gävle den här veckan och nästa vecka ytterligare 2 till....Inte mkt för att vara på möten och kallade tider för info & annat..


 


Nästa vecka häder det inte så mkt förutom det som redan är innplanerat...

Men på Onsdag så blir det lite hyss ;)

Det är nämligen ngn som fyller år så då ska jag ta och kidnappa denna person så vi kan gå ut & äta, vi ska äta ngt riktigt gott!! Ni vet ngt som man inte unnar sig så ofta!

Vi ska to.m ta oss till Gävle för det är lite dåligt med urval här i Viken tycker jag.

Funderar på om vi inte ska ta en heldag i Gävle, shopping och lunch... Hmmm tåls att tänka på.

Nej det är inte hemligt för hade det varit det så hade jag ju inte bloggat om det *s*


Annars då? Näe inte mkt ...Står lite på paus knappen känns det som, bara vänta och c vad tiden har att utvisa.

                                                


       




Av Jenny - 23 april 2015 11:36

Ja imorse så kände jag mig som en riktig pillertrillare..

Jag är en av de ja jag ska nog säga lyckligt lottade som slipper ta ngt starkare än en panodil när jag har ont. Så när jag måste ta ngt mer än bara min vitamin tablett så känns det som om jag vore en pillertrillare..

Imorse vart det, panodil, allergitablett & vitaminen. Kanske inte låter så mkt för er men för mig så kändes det som massor =)


Jag känner så många i min omgivining som måste äta mediciner bara för att ta sig upp ur sängen på morgonen, och jag tycker synd om dem, för ingen förtjänar att må så dåligt, ha så ont att de måste knapra piller för att orka med vardagen.

Men tyvär så är det ju så för många... Ja så därför vågar jag sträcka ut halsen och säga att jag är en av de lyckligta som slipper detta. Iaf än så länge peppar peppar...


För piller finns det ju en uppsjö av, ta bara de recept fria tex, hur många värktabletter finns det inte idag emot feber & tandvärk tex, eller hur många olika sorter allergitabletter mm

Jag vet att de är sammansatta på olika sätt och har olika innehåll, men börjar det inte gå lite överstyr nu på den hyllan?  Det som faktiskt skrämmer mig lite är att några av dessa är beroende framkallande =( Så då kan man ju tycka att de borde vara receptbelagda eller? To.m nässpray är ju beroende framkallande, slutar du inte i tid så kan du fastna...

Visst ska det finnas mer än ett märke men behöver vi så många som det finns idag?


                                                     


Det finns ju mkt som kan göra oss beroende idag men det får bli ett annat inlägg!

Men efter en snabbvila på soffan så har huvudvärken släppt så panodilen har gjort sitt & allergitabletten jobbar på, nackdelen med våren för min del =(

Jag blir så oerhört trött av allergitabletterna, oavsett märke, men det kanske är för att jag inte tar dem varje dag utan bara vid behov??

Tåls kanske att fundera på....



Av Jenny - 21 april 2015 16:22

   

Av Jenny - 20 april 2015 14:25

Och aaaaaallt är lugnt =)

 


Idag var det dags för 6månaders kontrollen för Anton, vi kollar vikt, längd och blodtryck pga av tabletterna som har tar för sin Adhd.

Ja och tror ni inte att killen växt 6cm till sens vi var dit sist... Så nu är han 186cm, det innebär att han är 20cm längre än mig =) Min "lilla" älskade kille.

Jag kommer snart att behöva en stege för att nå upp för en kram *s*


Ja Melody är ju inte så liten hon heller, hon är redan 1,41 och är "bara" 8år. Vi kan väl säga så här, de har inte ärft längden ifrån mig, jag är bara 1,66 ... En liten stuvbit kan man kalla det *S*


Igår var det en sådan där dag där det var lite planer & lite latdag, men är det inte så det är tänkt , att söndagen ska vara en vilodag.


Dammade av mig och Akilles på ringträningen, då vi har lite planer för honom denna kommande utställnings säsong, ja även min lilla råtta ska få dansa vänstervarv men jag funderar på att mjukstarta med några inoffs innan vi slänger oss ut på djupt vatten...

                                                  
      

Måndag v 19 så drar Ringträningen i Sandvviken & Gävle igång och jag har fixat mig en handler till lill råttan så att hon får träningen, jag kan ju tyvär inte träna själv då det är jag som står i mitten =) Men jag tänkte även anmäla mig till M&L´s lilla utställnings grupp för att träna lite själv, antinden med Sessan eller Fia, men det är ju det där med att tider ska passa *S* Men ngn dag ska jag väl få till det!

Måste ju träna!!!


                                




Av Jenny - 19 april 2015 09:19

Ja lika bra att lägga upp det så =)

För nu är det risk för söt varnings inlägg .... Var i går och träffade små individer på bara 4veckor( Dp´s) & självklart så var kameran med.

God mat & mkt skratt bjöds det på och det spenderades 4 timmar med en massa hundprat och valp sniffande.

Valpar har ju en sådan speciell doft, luktar så gott ( ja jag vet..knäpp )

         

3 små söta prinsar och en liten prinsessa =) Och alla hade de personligheter som de inte höll inne med fast 5 nya personer kände och klämde och pussade och sniffade på dem =)

     

     

Och självklart så fanns det en massa vuxna individer oxå, Dp´s & Pincher´s, fast de fastnade inte på bild den här gången förutom den stolta pappan =)

  Theneican´s Victorius Winner (Victor) aka Prinsen


Så nu ser jag fram emot nästa besök då valparna blitt lite älder och vi ska försöka att få rästen av flocken på bild med =)




Av Jenny - 18 april 2015 06:53

           

Av Jenny - 18 april 2015 06:45

Eller ja iaf morgon... Blev väckt av hyresvärden(SH) som tyckte det var en bra ide att börja blåsa grus kl 06,15 en lördags morgon.. Så nu är vi alla vaken och jag kan ju bara tillägga att vi inte är lättväkta ...

Så det blir en lång lördag för oss, fördel nja, skulle ju ha varit lite roligare att få sova ngn timme längre iaf...


Men nu ska vi krypa upp i soffan och titta på en favorit film Monsters Inc =) Mysmorgon om inte annat...

And now a word from our sponsor....The Minions

       


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Ovido - Quiz & Flashcards