Alla inlägg under juni 2015

Av Jenny - 1 juni 2015 06:14

Ja här blev det då ingen sovmorgon =/ Blev väckt kl 05.50 för att ta den sista pre op drickan, den är inte jättegod men den går ner ( smakar citron)

Gick och lade mig till en klarblå himmel och vaknade vid 3 snåret av att det smattrade på fönsterblecket, nu när persiennerna är uppdragen så är det grått och trist & regnet bara öser ner.

Passande iof då jag ska vara inne hela dagen men jag hoppas verkligen att vädret är bättre hemma!

Men jag gissar att det är samma som här.


Jag är glad att jag är en sådan person som kan sova oavsettvart jag är men inatt har det inte varit lätt ska jag erkänna, visst fick jag erbjudandet om att få en sömntablett men det kände jag inte för att ta ngn, så jag får väl skylla mig själv ;)

Men jag har väl sovit hyfsat, lite kort säng bara jag som tycker om att kasa ner en bit ...


Det har varit fasta sedan 24 i natt vilket är normalt, men nu känner jag för frukost, vilket jag inte får ngn, och jag brukar inte äta frukost i normala fall men det är väl just därför som jag börjar bli hungrig.

Saken blir ju inte bättre av att det visar en massa matlagnings program på tv´n heller.

Har ju tv på rummet vilket är skönt då blir man inte så isolerad iaf...Vet inte om jag skrev det igår, fick ett eget rum med tv =)

Måste bara erkänna att jag gillar den höj & sänkbara sängen...


Nu är jag nyskrubbad igen och iklädd i den snygga ( not) op rocken, ni vet den som knyts därbak =/ Tur att jag ska ligga ner hela dagen så ingen ser min stora gump, för nu får jag nämligen inte ha några underbyxor på..Känns inte ok kan jag bara tala om....


Jag är inte förste kvinna ut så jag får vänta, frågade i går om de visste hur länge det kunde de inte svara på för det kunde variera så mkt. Så nu är det bara att snällt sitta och vänta =/




Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Ovido - Quiz & Flashcards