Alla inlägg under november 2015

Av Jenny - 2 november 2015 08:03

Och slut på ledighet =)

Ja lovveckan som har varit, gick väldigt fort, så nu är det ny vecka och ny månad.

Tiden går fort..

Helgen har fått i monstrenas tecken, det har varit Halloween disko på Göransson Arena och på lördagen så var det ju dags för Bus eller Godis.


Melody skulle vara en Vampyr, hellst så ville hon vara en varulv men hittade inget som hon tyckte var bra nog, lite kräsen kan man ju säga *s* Men hon hade väl en syn om hur det skulle se ut och det fanns inte så då blev det en vampyr ist.


  Piff & Puff i Vampyrform...

Tjejerna öste på i 2,5 tim på isen, att de inte blir trött i fötterna förstår jag inte.

Jag funderade på att ta fram mina skridskor men är rädd för att bryta fötterna, det var ju inte igår som man stod på ett par, sist var nog i gymnasiet och det var ett bra tag sedan *s*


    Lördagen sminkning skiljde sig ifrån fredagens..


Men ett gäng monster och 2 föräldrar i släptåg så vandrade vi runt i 2timmar. Vi var inte i vårat eget område där det redan spran en massa barn utan vi tog villa området ist =)

Deras hinkar var överfulla när de var klara, de fick allt ifrån godis till kakor.

Ja nöjda var de!

Jag frågade om inte Anton ville följa med men fick en blick som sa mer än 1000 ord *s*

Therese och jag fick order om att gå en bit efter eller före för de ville ju inte att det skulle synas att de hade föräldrar med, de tyckte ju att det egentligen borde räckt med att Lillys storebror Axel var med , men det tyckte inte vi, även om Axel går i 6an...


Så efter 2 timmar i kylan så fick det räcka, kan ju bara tillägga att Melodys hink är nästintill orörd ... Hon är ju inte så förtjust i godis utan det är nog mer själva "upplevelsen" i sig som lockar.


Så nu är det ett år till nästa gång och då får vi se om de ens vill gå eller om vi ska satsa på ett eget Halloween Disco.


Nu dags att ett ryck =)

Hoppas på en trevlig måndag





Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Skapa flashcards