Direktlänk till inlägg 15 april 2016

Tid

Av Jenny - 15 april 2016 19:58

Ja det är ngt jag skulle behöva mer utav, men på ett positivt sätt.

Jobb, träning, barn , hundar & maken ska ju ha sin del av min tid =)

Just nu känns det inte som om jag riktigt hänger med, men på ngt vis så gör jag det ändå.

Jag är glad över den tiden jag hinner spendera med ungarna på morgonen, det är ju en av fördelarna med att jobba i butik, man börjar oftast senare så iaf jag hinner ha morgon stunden med barnen och sedan gå en längre promenad med hundarna =)


 


Lite så här känns det ibland när jag är ute med de fyrbenta individerna, för på vår kanten så tycker jag att det blir värre, runt runt, fram och tillbax, lukta här och sprätt där.

Men så är det ju att vara hundägare =)


För vad vore livet utan hund, ja det är en fråga som jag ofta ställer mig. Skulle jag komma ut lika mkt som jag gör idag, skulle det bli några långpromenader i skogen utan dessa pälsklingar?

Nä jag tror inte det!

Iaf så kulle jag då inte trampa ut för att gå, jag skulle nog nöja mig med träningen på gymmet för att sedan "dö" i soffa när jag kommer hem.

Jag är uppvuxen i hundvärlden och kommer där förbli!

Om jag fortsätter med den rasen jag har idag vet jag faktiskt inte, jag älskar mina basenjisar men skulle bra gärna vilja ramla in i vinthunds världen igen.


Jag funderar på att lägga in en beställning hos min "gamla" uppfödare på en liten svart tik på max 22kg och med stånd öron ;)

Ja jag vet att det inte går att lägga just en sådan beställning men jag skulle bra gärna vilja ha en liten Greyhound tik som påminner om min Lilla Ina.

Lilla Ina pina på =)

Hon var absolut inte den snabbaste , eller den mest framgångsrika men hon var min, min alldeles egna lilla trubbelmakare =)

Hon tog sig in i skåp, hon åt allt hon kom över, tur var att hon hade en mage gjord av stål, tålde allt oavsett vad det var.

Men hon åt aldrig ngt ute, utan det skulle vara ngt som fanns i skåpen hemma =)

Ja vi pratar allt ifrån läk till oboy till bröd, ja allt...

Så innan jag ens hade fått barn så hade jag barn säkrat alla skåp i Ina höjd.

Men vad jag älskade denna lilla tik!!

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Susanne

20 april 2016 19:40

Jenny...jag läser aldrig din blogg längre eftersom du inte vill att jag ska ta del av ditt liv. Jag anser det är bättre att man låter varandra få leva sitt liv ifred när man ändå inte vill ha kontakt. Mamma och jag kommer alltid finnas om du en dag ändrar dig...men det är ditt val. Så länge det är så här så finns ingen anledning för någon av oss att prata eller fråga något om dig och din familj...vi är inte osams med dig utan hoppas att du gör det du anser vara bäst för er. Skriver detta för att du ska förstå att du kan skriva vad du vill och vi kommer inte ta del av det.

 
Ingen bild

Mona

21 april 2016 08:01

Va fin hon var den lilla Svarta :D

 
Ingen bild

knepigt

22 april 2016 21:31

men Susanne.. varför skriver du att Jenny ska få skriva vad hon vill för ni inte ska läsa något mer? Hon får väl skriva vad hon vill även om ni läser eller inte?.. Har sett ett antal kommentarer från dig angående detta och om vad Jenny skriver.. att du skriver att du inte ska läsa mer? Om jag inte vill läsa nått så har jag inget behov att tala om det heller..
Däremot så skriver jag gärna att detta var ett trevligt ställe att läsa på osv.. Det du visar på är ju just motsatsen på vad du själv skriver om. att du läser sånt du inte gillar att läsa, liksom mest för att ha något att bråka om ..

Så jag tror Jenny skriver vad hon vill vare sig du tar del av det eller inte..

 
it_is/Anette

it_is/Anette

24 april 2016 12:50

Har lite samma tankar som "knepigt" - OM man inte är inne o läser, OM man inte har intresse av vad som skrivs - då hamnar man inte på sidan för att lägga den här typen av kommentarer.
Man varken går in själv eller om någon annan säger att gå in o läs det står... man svarar då att man inte har något intresse så dom behöver inte förmedla ...

Det där var bara för att försöka få igång något... jag förstår bara inte vitsen. Antar det är ett behov ...
Nu gav vi ju henne lite "näring" vi svarar så hon som inte läser eller har något som helst intresse kan få svara upp igen *ler*.... japp jag är snäll o ger henne det tillfället annars skulle hon bli lite besviken om allt gick förbi utan reaktion så att hon fick svara upp *ler*

http://itismadeby.bloggplatsen.se

Jenny

24 april 2016 18:29

Mmmm med stor risk för svar ifrån personen som inte läser.
Men att lyssna och respektera en annans persons önskan om att bli lämnad ifred och inte kontaktas kan vara väldigt svårt. Ord som respekt och erkännanden, ja de är svåra att förstå.
Att ens lägga på att " inte läsa", ja det ser jag ju i statistiken att det görs, men vill man förneka så ska vi väl kanske inte påpeka ngt annat...
Som du skriver Anette, nu blir det "liv i luckan", för på ett eller annat sätt så kommer det att svaras upp, kanske tom ett besök vid ytterdörren bara för att "låta mig och de mina vara ifred =(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - Lördag 22 sept 14:45

ja Lördags feeling på hög nivå!   Bara vara och njuta ... ...

Av Jenny - Fredag 21 sept 22:30


Har varit och jag har hunnit landa i det hela. Listan med vad som var bra & vad som kan förbättras, växer ju mer jag hinner fundera =)   Men det viktigaste är alla ny människor jag har lärt känna & allt jag lärt mig! För att få utvecklas som ...

Av Jenny - Torsdag 20 sept 18:48

mig en stund och låter fingrarna flyta över tangentbordet. Shawn Mendes på spotify, och ser markören blinka... Ja det där med att låta fingrarna vandra över tangenterna för att få till en ngt sådär intressant inlägg kanske inte riktigt blir som j...

Oj

Av Jenny - Fredag 31 aug 15:55

Ja det är nog ett ord som passar just nu...   Nu var det väldigt länge sedan som det blev ngt ned skrivet här... Men det hinns inte, viljan finns, men tiden räcker inte riktigt till... Men snart så... kanske ;)   Nu har det varit mkt med jo...

Att

Av Jenny - Onsdag 18 juli 21:18

våga ta ett steg tbax och titta på sitt liv, det är det inte många som kan eller vill. För det är då vi ser, är att en förändring kanske behövs när det kommer till jaget, och att det kanske inte är omgivningen som man kanske gärna vill att det ska ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se