Direktlänk till inlägg 29 oktober 2016

Yes

Av Jenny - 29 oktober 2016 15:43

och då menar jag inte diskmedlet, även om det är bra till det mesta.

Igår var det dags för bandy igen, Saik skulle möta de regerande mästarna VSK, även kallad Gurkorna.

Ja jag ska väl erkänna att jag inte var så super taggad inför denna match efter att ha sett båda lagen spela i World Cup.

Men visst alla matcher ska det spelas om segern i, men det kändes ändå inte som att vi hade mkt att hämta.


Jag åkte direkt efter jobbet ner till Göransson Arena för att hämta upp min födelsedags present som var i formen av ett säsongskort =)

Sedan pratade jag lite strunt efter vägen med vänner och Saik supportrar =) Självklart var sonen på plats, men dock inte dottern för de hade ett Halloween Disco istället, alla i 3an var på plats.


Jag tog min plats på läktaren med de andra sittande supportrar medans sonen stod där han alltid är, mitt i smeten ;)

Första perioden gick trögt, det harvades och spelades väldigt segt om man nu kan säga så om bandy.

Men efter ca 25 minuter så klappade SAIK in bollen bakom VSK´s målvakt Bergvall, man förstår ju varför han är vår landslags målvakt! Han är grym.


Men det såg ljust ut när Edlund dammade in bollen i målet, några minuter efter så tog VSK ut en time out och efter den så slog självklart VSK tillbaka och satta bollen i våran "kasse" och det stod 1-1 när det var dags för paus.

VSK hade en stor klack på plats och våran egen var en aningen tunn, de grön vita stod på sig hördes ljudligt över Arenan, medans vi mumlade fram en ramsa här och där, tyvärr inget som hördes.

Jag måste ju säga att det ändå är tråkigt när det finns supportrar som förstör sporten mer än vad de tillför.

Och tyvärr så var det några sådVana på plats i VSK klacken. Men som tur var så tog polisen hand om dem och de fick lämna Arenan innan matchen drog igång igen.



Jag ska väl erkänna att jag under Cupen inte har varit speciellt imponerad av våran målvakt Othén, men så är jag ju en aningen svårflirtad, jag är ju inte mycket för förändring heller, så jag ska ju erkänna att jag saknar Falk & Abbe.

Men som sagt förändringar är ju inte alltid dåliga, jag såg ju ändå det positiva i bytet av tränare..


Men när isen var ny preppad och lagen kom ut på isen så kändes det i stämningen i hemma laget att ngt var på G.

Ett intensivt Saik klev ut på isen och jag tror inte att VSK han se vad som hände.

EP drämde in 4st mål bakom Bergvall, även Mossan och Edlund satte ett varsitt, Edlund hade nu satt sitt andra mål för kvällen, sedan så passade även vårat nyförvärv Dzhusoev att sätta sitt första mål i elitserien =)

Så det hela slutade med 8-1, vi totalt körde över VSK, ett starkt SAIK spelade bandy!

Så vi kan ju säga att vi hackade gurka på isen i går ;)


Sedan blev det lite stökigheter i slutet av matchen vilket resulterade i att EP ifrån Saik blev utvisad även Stefan Edberg i VSK efter en ngt hård brottnings match på isen..

                                           


Så i går så var det med ngt glada miner jag och sonen och de andra Saik supportrarna gick hem. I veckan så möter vi Bollnäs på borta plan och självklart så är barnen på plats med supporterklubben medans jag jobbar, sonen har lovat att rapportera =)


                                                  
      






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 25 mars 2023 17:39

              Under detta mäktiga tifo stod vi när MFF möte Hammarby i Cup finalen 2022 på Tele 2 Arena. Det blev varmt kan bara tilläggas.       Mäktigt Skåne tifo!           ...

Av Jenny - 23 januari 2023 19:18

Innebar för min del utökade arbetsuppgifter. Jag som inte flugit allt för många gånger i mitt liv fick en hel del resande under bältet i slutet av 2022.   Kiruna*3 Lycksele*2 Kalix*1   Jag har stötat och varit med och byggt upp 2 nya bu...

Av Jenny - 12 januari 2023 19:00

I måndags kom de glada nyheterna -Dottern blir uppflyttad till Dam Juniorerna (F19) , tjejen som går all in när det kommer till att spela och att titta på sporten, hon som aldrig säger nej till en xtra träning eller en xtra match, hon som alltid stä...

Av Jenny - 27 februari 2022 17:33

beslut är oftast just det, tuffa! Men så också de som är rätt just där och då. Jag har nu i några år velat fram och tillbaks om huruvida vi ska skaffa en hund till eller om jag ska låta hunderiet rinna ut i sanden.   Jag älskar att ha hund och ...

Av Jenny - 25 februari 2022 17:15

Ja det är vad dottern fyller idag... Jag menar 15 år.... Satan vad tiden går fort! Men jag älskar verkligen att se båda mina barn växa och utvecklas, se dem ta steg för steg i sin utveckling och sin självinsikt.   Grattis älskade unge!     ...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Skapa flashcards