Alla inlägg under maj 2017

Av Jenny - 5 maj 2017 19:45

Åh, det här var bra. Riktigt bra. Prinsen är den tredje boken i serien

-The original sinners och enligt min mening den bästa boken hittills.

                                                


Nora har lämnat Søren och besöker Wesley på hans familjs ägor. Han vill visa henne sin värld vilket inte blir helt lätt. Som om det inte vore svårt nog att försöka lista ut hur de ska förhålla sig till varandra efter att Nora kastade ut honom och krossade hans hjärta så vet Wesleys pappa vem hon är och är inte glad att se sin son tillsammans med henne.

Hemma i New York fortsätter problemen. För att försöka lista ut vem som hotar dem, tvingas Soren och Kingsley återvända till den katolska skolan där de först träffades, en resa som rör upp många minnen och spöken ur det förflutna.


Jag tror att mycket av erotikens dåliga rykte härstammar från att det är oftast bara är sexscener och inte så mycket annat, så är det inte här.

Precis som tidigare gör Tiffany Reisz ett mästerligt jobb med att ge innehåll och djup åt en slags berättelse som annars lätt skulle ha kunnat blivit fånig och överdriven.


I Prinsen tar vi ett litet steg från den vanliga erotiken och blandar upp det med spänning när Soren och Kingsley försöker lista ut vem det är som hotar tryggheten.

Äntligen fick vi också en möjlighet att lära känna Kingsley lite bättre och det är en intressant men trasig person som döljer sig bakom masken som skrämmer alla som vet vem han är.

ANNONS

BH

Av Jenny - 3 maj 2017 15:37

                               Ett hjälpmedel eller ett tortyrredskap?


Ja det kan man ju undra ibland!

Jag är en av dem som aldrig skulle komma på tanken att gå utan! De flaxar och skumpar och man blir svettig under tuttarna (iaf jag), så en redig tutt hållare måste det vara!

Tyvärr så är jag också en av de som inte kan använda en bygel bh, det bara passar inte, jag vet inte om det har med tyngden på bysten eller vad, men jag får skavsår av den, och jag tycker att den är obekväm.

Jag bara älskar sport bh:ar, men nackdelen med dem är ju att de inte gör bysten en tjänst, den blir platt och gör att bysten hamnar väldigt lång ner, men den sitter på plats ;)

Inget skumpande när man går eller springer, plus att man slipper extra valkar och bopplar, ( "kuddar" utanför bh´n).

                                            

Det är väldigt många som inte vet vilken storlek de bör köpa vilket att passformen inte blir den bästa.

Man chansar eller så är det så att man tycker den sitter skönt fast den egentligen inte sitter bra alls, eller kan det bara vara så enkelt att man inte bryr sig hur den sitter utan det bara är ett ont måste?


Många tror jag ändå tycker att det är "jobbigt" att be om hjälp och råd när de är i butiken.

man skäms nästan, så man tar några som ser bra ut och så tassar man vidare in i omklädnings rummet med alla speglarna och testar ... Suckar och går ut då de inte passar.

                                                  
   

Jag har vid flertal till fällen gjort just det, men har givit upp när det kommer till passform och tagit det jag vet fungerar, nämligen en sport bh *s*


Jag tycker synd om de unga tjejer som tittar på de olika reklamerna för de olika butikerna där det visas unga kvinnor i olika typer av bh:ar, men när de själva sen provar så blir resultatet inte den samma, så vilken bild vill vi ge våra yngre, funktion eller utseende, för visst så måste det ena utesluta det andra?


                                                  
            


Sedan så är det ju faktiskt så att många av de som jobbar i klädes butiker faktiskt inte kan ge oss kunder den hjälp som vi kanske behöver vilket i sin tur inte gör saken bättre =(

Men ibland så hittar man den där guldklimpen till expedit som faktiskt kan sin sak och man helt plötsligt hittar hur många bh:ar som helst.

För en bh måste sitta bra!  För gör den inte det så blir det mer av ett tortyr redskap än ett hjälpmedel, så var aldrig rädd för att be om hjälp! 

ANNONS

Följ bloggen

Följ Larkans krypin med Blogkeen
Följ Larkans krypin med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se