Direktlänk till inlägg 24 september 2015
Jepps det är vad jag gör jsut nu, väntar på att maten ska bli färdig....
Det blir herrgårds kyckling med kokt potatis och sallad, kycklingen står just nu i ugnen...
I dag har varit en lugn dag, som vilken annan dag kan man ju säga.
Men det var dax för utvecklings samtal för lill Lärkan och det gick jätte bra, hon ligger precis på den nivån hon ska för sin ålder & klass.
Anton har sitt utvecklings samtal i oktober och det ska bli intressant att höra hur det går , han är ju som sagt en tonåring, men med en del tjatande och massor med påminnelser så går det bra och betygen är godkända.
Men han vill ju själv sträva efter att bli bättre i vissa ämnen så...
Herrgårdskyckling
2dl cremfraich
50g finhackad rökt skinka
2msk finhackad persilja
1tsk fransk senap
2dl riven ost (lagrad)
Blanda allt i en skål.
Ugn 225grader
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form, salta & peppra,sätt i formen i ugnen & låt kycklingfiléerna bli nästan färdig, ta ur dem i ugnen och strö över blandningen.
Sätt sedan in formen igen i ca 10 minuter,
Servera med kokt potatis och sallad eller kokta grönsaker =)
Nu är det färdigt här så nu är det mat =)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 | |||||||
|