Alla inlägg den 8 februari 2015

Av Jenny - 8 februari 2015 15:17

Ja varför bloggar man??

Jag bloggar för att få ur mig lite tankar och ideér & ventilera lite av vad som händer i mitt liv. 

Varför bloggar du?

 

Jag bloggade en del för 3 år sedan men fick lägga ned pga personliga skäl, men nu är jag tillbaka och kommer att skriva om både det ena & det andra med andra ord det som faller mig in.

Jag kommer att skriva om mina tankar & mina ideér.

Men visst kommer det att förekomma citat och annat som jag läst/hört men det kommer också att framföras så, inte som mitt eget.


Jag är ingen författare ( så stavfel kommer att förekomma) & ibland säkert osamanhängande men jag tycker ändå om att skriva, det kanske inte alltid är "intressant" men det är Jag!

Det kommer att skrivas mkt om hundar och det som kan kretsa kring att äga & ta hand om en hund eller att kanske vara på G att köpa en hund, tipps & råd. 

Det kommer även att skrivas mkt om mina barn, familj & vänner, för vad vore livet utan dessa i sitt liv?

Mitt liv är ganska fyrkantigt, det kretsar i stora drag kring dessa 4 ämnen =)

Men visst så kommer det att bloggas om annat med, sådan man hört eller sett som får det att snurra i tanke verksamheten, men det kommer alltid att vara mina tankar jag förmedlar, inte ngn annans!

 


Jag är inte ute efter "likes" eller få över 1000 läsare genom att vara ngn annan än mig själv, jag bloggar för min skull för att jag tycker att det är kul. Men visst, ska väl inte "sticka" under stolen med att det är kul att få en kommentar eller två. 

Bara som kanske en bekräftelse på att det man skrivit faktiskt varit intressant eller bara att man läst eller tittat förbi.


Jag är själv ingen blogg följare, jag följer inte andras bloggar, men visst läser jag. Bara inte varje inlägg, eller varje dag.

Visst har man snurrat in på en & annan blogg där man fått klia sig i huvudet och ställt sig frågan hur personen i fråga tänker...Men alla har rätten att blogga och skriva vad precis vad de vill men ibland så undrar man....

Det finns ju oxå massor av lagar & regler "skrivna & oskrivna" som man bör följa när man skriver på "nätet"

Men jag ska ärligt tala om att jag inte är ngn expert på dessa lagar, men tror att det ska krävas en del för att bryta dem.

En god ton och suntförnuft tror jag att man kommer långt på.

 


Så nu har jag tagit upp mitt bloggande igen som sagt efter ett par års upphåll.

En blandad kompott med lättsamma & djupare meningar.


Bara en helt vanlig blogg =) 









Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Ovido - Quiz & Flashcards