Alla inlägg den 25 februari 2015

Av Jenny - 25 februari 2015 20:39

Nu är kvällen avrundad & fika sällskapet har begett sig hemåt.


Den här gången saknades dock hela Familjen Schylander men det löser vi genom att ta ytterligare en födelsedags fika på fredag =)


   

Melody fick ytterligare presenter så klart.

Av Jonas & storebror Anton så fick hon ett pennskrin i lila med en häst och så står det Melody på det, i skrinet fanns det 3st pennor, 1 litet block, gem & ett sudd som det står Melody på ( det hör till dagboken hon fick av oss som det oxå står Melody på) & även Pinkie Pie ifrån My little Pony.

Av Carina & Sandra & Johannes så fick hon det hon önskade sig mest, ett bio kort ( ett sådant som Anton fick när han fyllde år)

Av Markus så fick hon bandy biljetter , så på fredag sär det bandy som gäller =) Hejja Saik!!

Sedan har hon även fått presenter av Akilles & Mona då de läst här på bloggen att Melody vill spara ut sitt hår, av dem fick hon hårspännen i en massa färger ( 10st) & sedan så fick hon även en present av Mamma Grå & Gunvor, i det paketet fanns det 5st guldpengar, så nu ska hon börja spara till sin hund... Får se hur långt hon kommer med det , brukar inte gå så bra då hon tycker om att handla.. =)


Så nu rundar vi av denna dag men en väldigt nöjd tös som enligt henne själv nu är en stor tjej.





Av Jenny - 25 februari 2015 08:42

Ja det var en dag som aldrig kommer att glömmas, det var den dagen som du min älskade dotter bestämde dig för att det var dags att se världen=)


För du kände då inte för att följa de planer som jag , pappa & läkarna lagt ut.

Du var beräknad den 12 mars, men jag hade denna gången valt att göra kejsarsnitt av olika anledningar, så vi planerade att du skulle få se dagens ljus den 5mars( som var en fredag), men som sagt det tyckte inte du!

  Glad är något du alltid är.


Din pappa hade bytt jobbehelg bara för att kunna vara med när du kom ut ur mammas mage, så denna söndags kväll var han på jobbet, vi hade besök av din kusin som även skulle sova kvar över natten.

Vi hade planerat allt in i minsta detalj inför BB vistelsen.

Barnvakten skulle komma upp med bussen ifrån Stockholm på Onsdagen för att vara hundvakt & passa din storebror Anton.

Men alla dessa planer kastade du om kull på söndagen den 25 feberuari =)


Klockan var ca 5 min i 8 på kvällen, ja man kan ju undra hur jag kan komma ihåg just den tiden, jo det var för att jag skulle sätta på inspelning på videon ( ja då var det fortfarande video) för att spela in ett avsnitt av Ncis åt din pappa.

Så jag reste mig ifrån soffan för att gå fram till videon då dosan inte fungerade, när jag väl kommit upp ur soffan och ställt mig upp så kände /hörde jag ett välbekant "plopp" i kroppen. Ja jag förstod genast vad som var på G..Vattnet gick...

Din kusin som ligger i den andra soffan tittar lite konstigt på mig när jag stannar mitt i rörelsen & bara tittar rakt fram.

Jag ber henne att gå och hämta en handduk för jag känner hur det sakta börjar att rinnavatten längs benen, hon tittar mer förvånat på mig och frågar varför?!?

Jag svarar lugnt att mitt vatten har gått och jag behöver en handduk.

Jag kan nog lugnt säga att jag aldrig har sett en sådan ung tjej tappa hakan så fort för att sedan skifta färg i ansiktet ifrån lila till grön till kritvit på bara några sekunder *s*

Hon rusar upp i soffan och försöker febrilt komma på vart det kan finnas en handduk, ja för de fanns antagligen inte i badrummet hörde jag henne mummla under tiden hon tänkte febrilt *s* ja jag tror hon fick lite panik, ja allt detta fick mig att skratta vilket gjorde att vattnet rann fortare & i större flod. Vilket fick mig att skratta lite till, ja jag såg nog väldigt komisk ut där jag stod och höll i mifg i vardagsrumsbordet med vatten rinnandes längs benen så mjukisbyxorna var alldeles blöta och så även vardagsrums mattan ...

  Du har alltid haft din egna stil, det har du även idag!


Jag fick till slut en handduk av din stackarns kusin så att jag iaf kunde förflytta mig till badrummet utan att blöta ner överallt, ja jag kan ju bara tala om att under all denna tumullt så sov din bror i sin säng, han hade inte en aning om att du var på väg.

Jag tog med mig telefonen när jag var på väg in i badrummet för att ringa BB vilket var ett av samtalen jag gjorde den kvällen!

Jag hade inga värkar så det var ju inte bråttom så både jag och sköterskan kom överenns om att komma in men vi behövde inte stressa, nä svarade jag henne, -Jag har inte ringt hem den blivande pappan ifrån jobbet än =)


Det andra samtalet den kvällen gick inte till din pappa utan till din barnvakt då det var dags för henne att komma upp, ja man kan ju säga att du rörde till det lite. Detta innebar att barnvaktens chaufför skulle få skjutsa barnvakten upp, vilket innebar 4 timmars resa tur & retur , Sandviken -Stockholm. Stackarns chaufför, han kliver ju upp halv 5 på morgonen för att åka och jobba så han tyckte inte dina planer var så väl planerade men han gjorde det & fort gick det , för vi kan nog säga att det gick en aningen fortare än vad det brukar göra på den väg sträckan =)

Barnvaktens första kommentar när jag talade om för henne att hon var tvungen att packa en väska & komma redan nu för att mitt vatten har gått var- Du skojar...Hon var inte den enda som sa så kan jag bara tala om ....

  Halloween disco på G.


Mitt andra samtal den kvällen skulle man ju kunna tro var till din pappa men det var det inte heller, utan det var till din blivande Gudmor som även hon skulle ha barn =) Men hennes lilla tjej hade liiite mer tålamod och väntade på sitt beräknade datum ;)

Ja Camillas kommentar var densamma som din barnvakt när jag berättade vart vi var på väg & varför..- Du skojar..


Hmm varför skulla jag skoja om detta? Ja bra fråga, men det tredje samtalet jag gjorde var till din far, han vart en aningen stressad då han hade stägningen på jobbet men löste det tror jag på loppet av 5 sekunder, men även hans kommentar var- Du skojar...

Under tiden jag gjorde dessa samtal så packade jag övernattnings väksor & skrattade åt din fortfarnde skräckslagna kusin =) Ja för inget var ju iordningplockat för jag skulle ju ha nästan en hel vecka på mig att göra det..

Trodde jag iaf...


Din pappa var hemma på 2 minuter, vilket inte är den normala resetiden ifrån jobbet & hem...

Sista samtalet var till din farmor & farfar, och med handen på hjärtat så var jag glad att det var din farfar som svarade, för hade det varit farmor så hade det nog tagit lite längre tid att avsluta samtalet ;)  Det enda farfar sa var Lycka Till & Ring när ni är klar!

  Du & Din farfar, ja farmor syns lite hon med =)


Ja nu var det iaf dags att sätta sig i bilen för att åka in till BB, nu kan jag ju bara tala om att jag hade börjat att få värkar..Och det gjorde en aningen ont ( läs mkt ont), men det var inget att stressa för försökte jag intala din far som hade en aningen för tung fot på gaspedalen...Han kan man nog säga hade en aningen panik, först så tyckte han att jag tog det alldeles för lugnt och att jag borde ha ringt han först...Ja men det var ju inge bråttom plus att det var ju viktigare att barnvakten som faktiskt hade en bit att åka.


Under tiden så satt din kusin där hemma med  den blivade strorebrodern & hundarna tills att barnvakten kommit på plats.


Nu var kl närmare halv 10 på kvällen, vi skrevs in på BB 21,47.


Då jag hade bokat in ett kejsarsnitt och fortfarnde ville ha ett så skulle vi ligga kvar över natten och få det direkt måndags morgon kl 07,00, men som sagt att lägga planer var ngt du inte riktigt höll med om , så du såg till att värkarna kom tätare & att inte gick att vänta!


Kl 22,18 plockades du ut ur min mage =)

Ja man kan säga att du hade brått ut min älskade tös!!

  Busfrö har du alltid varit ett!


Pappa höll på att svimma ett X antal gånger men han lyckades iaf klippa din navelsträng dock med sjukskötskornas oroande blickar på sig...

Sedan fick du & pappa åka upp till vårat rum medans läkaren sydde i hop mig och såg till att allt var ok.


Det tog ca 45 minuter innan jag kom upp på rummet till er, din far var smått orolig då han tyckte det tog alldeles för lång tid, du ja du sov gott i din pappas famn!


Så nu var det dags att ringa en del samtal...Igen...

det var ju några som väntade på att höra hur det gått. Morfar & Anna-Lena, Camilla & Micke, Farmor & Farfar hade redan fått en uppdate medans ni väntade på att jag skulle komma upp på rummet.

Men de resterande samtalen var mina ;) Din pappa var alldeles för hmmm ja stressad är nog ett bra ord, han hade inte riktigt landat.

  Vår Isprinsessa


Nu 8år senare så kan man nog säga att han har det !


Grattis på födelsedagen älskade Melody!


  Första presenten var ett utestall med häst & tillbehör.

    Allt måste självklart övervakas av våra B´s.

    Sessan är dock en anikngen trött.

    En glad tjej efter vår sång  i morse.

   Ja självklart ska du gå på disco, 20/2-2015

  Testade min folkdansdräkt inför avslutningen i 6årsgruppen men den ville du inte på sig.

  Utan det vart en vanlig tröja & en jeanskjol med tights under. Du & Anton.

  Är man sjuk så vet man var våra hundarna befinner sig.

  Detta fick hon av Moster Anette & Kusinerna ifrån Enköping.

  Ja självklart så fylldes förrådet av hästar på denna morgon.

 Djur har alltid varit ditt stora intresse,

tror att du ärvt den ifrån din Moster Anette.









Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Ovido - Quiz & Flashcards