Direktlänk till inlägg 5 december 2016

En

Av Jenny - 5 december 2016 09:00

fart fylld helg fylld av roligheter och en hel del skratt..


Men nu tar vi en dag i sänder. Vi börjar med fredagen...

Morgonen började som vanligt, upp tidigt för att ta hand om hundarna och barnen =)


Efter att jag skjutsat barnen till skolan så var det dags att fixa frisyren, så "off to the barbarer i went" , Tack Mona!

Sedan var det dags att fixa lite pedikyr på två lakrits troll, sagt och gjort, sedan var det dags att snabbt rulla hem för att dra ett varv med snabel draken, duscha och rasta hundarna innan jag skulle styra bilen mot Enköping, men allt hans faktiskt med innan klockan slog 11.

Kvart i elva så satt jag nämligen i den redan packade bilen och styrde den mot en helg fylld med äventyr.


                                                  


            


Väl framme i rondellernas Mecka så mötte syrran upp mig utanför porten då vi direkt skulle dra vidare till Bålsta för att träffa min yngsta syster dotter som jobbar på Lindex där.

Det var ett X antal år sedan jag träffade henne, men oj vilken skönhet hon har vuxit upp till, både på insidan så som utsidan!

Fick även träffa hennes pojkvän även om det var bara för ett snabbt ögonblick, men han verkade vara en riktigt trevlig kille och det som jag han snappa upp var att han är väldigt förälskad i min syster dotter   


Det var ju inte direkt i går som jag var i Bålsta och man kan ju lugnt säga att det har växt och ser annorlunda ut =)

Efter ett par timmar där så styrde vi bilen hem mot Enköping igen för att få lite mat i magen vilket självklart bestod av mat ifrån Chop Chop =)

     


Efter maten så passade Anette på att vila lite då hon hade jobbat natten innan, medans hon gjorde det så passade jag på att ta en liten promenad. Jag gick in på Paus huset och fick en smärre chock, det var inte mkt kvar där...

Men fick sedan förklarat varför, men otroligt synd på ett hus som skulle kunna rymma så mkt..

Det kändes som om centrumet var på väg att försvinna, men även om Enköping växer så det knakar så finns även några av de " gamla" butikerna kvar vilket gjorde mig glad, men många har även försvunnit och ersatts.

Men så är det i alla mindre städer skulle jag tro.

Efter lite sight seeing och även en del julklapps shoppande så återvände jag till syrrans lägenhet med mina fynd.


 


Nu var det dags att börja göra oss i ordning för kvällens äventyr =)

Jag skulle nämligen för första gången, men jag tror inte att det var mitt sista besök på Erotik mässan som gick av stapeln i Nacka i Stockholm.


  Man fick inte fota eller filma på insidan av mässan vilket är helt förståeligt!

Vi ankom vid 21 snåret till mässan, och det fanns en hel del att titta på! Det var en hel del försäljning men även uppvisningar av olika de slag.

Tatuerare fanns på plats även piercing bås, ja en mixad blandning av artister och försäljning!


Det var väldigt professionellt utformat vilket gjorde att det kändes bättre & lugnare än vad jag trodde att det skulle göra.

Det fanns även en show, där det visades upp både manlig och kvinnlig underhållning.

Nu till den stora frågan...

Shoppade jag ngt??

Ja det gjorde jag faktiskt!

Efter att ha träffat en av syrrans väninnor som arbetade på mässan så inhandlade jag faktiskt en olja, för massage..

Det fanns en hel del vackra underkläder som jag skulle ha velat införskaffa men det avstod jag ifrån, det får bli till nästa gång.

Så för er som tror att det bara handlar om porr & oseriösa människor på dessa mässor , ni får tänka om. Detta var en mässa som vilken annan som helst!


Vid 00,30 så var vi nöjda och sa hej då och styrde kosan hemåt.

Men det var inte så lätt som vi trott, vi lyckades nämligen köra fel bland alla dessa ombygnationer som försigår i huvudstaden, vilkett innebar lite av en sightseeing tur i Stockholm.

Men vad gjorde det?

Vi skrattade och hade kul under tiden vi försökte att lotsa oss ut och mot rätt håll..

Nattens kommentar stod i alla fall syrran för:


- Vi kommer att hitta rätt, bara vi vet vart vi är..

 

Kan ju bara tilläggas att vi skrattade så att tårarna rann när vi insåg att jag körde i bussfilen efter att ha snurrat både ett och två varv för att hitta rätt, vilken jag snabbt lämnade mellan tårarna...

Men till slut så hittade vi vägen som ledde oss hem ;))


 

 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 25 mars 2023 17:39

              Under detta mäktiga tifo stod vi när MFF möte Hammarby i Cup finalen 2022 på Tele 2 Arena. Det blev varmt kan bara tilläggas.       Mäktigt Skåne tifo!           ...

Av Jenny - 23 januari 2023 19:18

Innebar för min del utökade arbetsuppgifter. Jag som inte flugit allt för många gånger i mitt liv fick en hel del resande under bältet i slutet av 2022.   Kiruna*3 Lycksele*2 Kalix*1   Jag har stötat och varit med och byggt upp 2 nya bu...

Av Jenny - 12 januari 2023 19:00

I måndags kom de glada nyheterna -Dottern blir uppflyttad till Dam Juniorerna (F19) , tjejen som går all in när det kommer till att spela och att titta på sporten, hon som aldrig säger nej till en xtra träning eller en xtra match, hon som alltid stä...

Av Jenny - 27 februari 2022 17:33

beslut är oftast just det, tuffa! Men så också de som är rätt just där och då. Jag har nu i några år velat fram och tillbaks om huruvida vi ska skaffa en hund till eller om jag ska låta hunderiet rinna ut i sanden.   Jag älskar att ha hund och ...

Av Jenny - 25 februari 2022 17:15

Ja det är vad dottern fyller idag... Jag menar 15 år.... Satan vad tiden går fort! Men jag älskar verkligen att se båda mina barn växa och utvecklas, se dem ta steg för steg i sin utveckling och sin självinsikt.   Grattis älskade unge!     ...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2016 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Ovido - Quiz & Flashcards