Alla inlägg den 13 april 2015

Av Jenny - 13 april 2015 07:58

Du har vunnit... Näe ingen risk...

Jag som så många andra går och drömmer om den där stor vinsten som de visar på Tv, Lotto, Trav ja någon form av spel och de tusen eller to.m miljoner som man kan vinna.

Men för att vinna så säger det sig själv att man bör spela, jag har ju inte gjort det, knappt jag köpt en triss lott. Så chansen att vinna kan man ju kalla minemal *s*

Så för att öka vinstchansen så började jag och Cina att spela på Lotto, vi knåpade ihop 2rader med en joker, ja jag förstår fortfarande inte mkt av själva spelet men nu är det iaf inlämnat. Vi har nu spelat ett tag, på lördags lotto & onsdags lotto med den där jokern inte vet jag om han gör ngn nytta men han ska tydligen vara med iaf..

                                                  
       


Vi kör samma rader varje vecka för att öka chansen att inte missa Vinsten ;) För med iaf min otur så är det väljust de nummren som skulle dra in storvinsten om vi böt.

Jag räknar inte med ngn vinst men man kan ju alltid hoppas, för det ska man ju leva på har jag hört, Hoppet.


Men det finns ju även ett ordspråk som går -Tur i Kärlek Otur i Spel så där sjönk mina chanser ännu mer *s*

Tror även Cina har det så, för när vi skulle lämna in en Harry Boy i julas så vart det inte många rätt på den, så hon måste ha ( ursäkta språket) en jävla tur i kärlek, för inte vart det många rätt på den spelbongen *asg* Och då var det ju ändå en Harry...

Gissa hur många rätt vi fick *asg*  Jo 1, jepp du läser rätt, 1rätt..Så vi insåg ganska snabbt att hästar inte riktigt var våran grej....Iaf inte att spela på =)

                                                  
   

Vad skulle man göra om man nu mot all förmodan skulle vinna en sådan där gigantisk vinst?? Självklart spara & fylla de små hål som finns, Barnen skulle få ett mkt större sparkonto.

Men sen då?? Om man vann flera miljoner, för pengar kan inte köpa lycka eller kan de, nej det tror jag inte, men en bra hjälp på vägen vilket innebär att nära & kära skulle få vara med och dela på den lyckan som pengar kan ge för stunden =)

Men nu hoppas jag att de inte har ett allt för stort hopp på att vi ska vinna, för som sagt jag har ingen tur i spel och det verkar inte mkt bättre för " My Partner In Crime" heller ... Så ngn stor vinst lär nog inte dimpa ner här i första taget...Kanske när jag fyller 90...

                                                  
                   




 




Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Presentation


Hej och välkommen!
Här bloggas det om allt mellan punkt & komma.
Uppehåll & aktiv, ja det varierar. Ibland faller lusten in för att inästa stund hindrs av tidsbrist. Men med tålamod och fantasi så kommer det att bloggas på.

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

Fråga mig

0 besvarade frågor

Allmänt


Ovido - Quiz & Flashcards